Verhuur trainingsaccomodatie Het Grote Huis Welna

 

Zoekt u met uw organisatie of bedrijf een inspirerende plek voor brainstormsessies, heidagen, trainingen of teamuitjes? De inspiratie ligt voor het oprapen in en om Het Grote Huis Welna op Landgoed Welna. Met één stap over de drempel staat u hier midden in de Veluwse bossen met prachtige heidevelden. Inspiratie van buiten halen, of even lekker uitwaaien tussen 2 sessies door, is hier dus heel makkelijk. Op het 600 hectare grootte landgoed zijn outdoor activiteiten zoals mountainbiken of een natuurwandeling mogelijk.

Inspiratiedag op Welna (8-uurs arrangement)

Wanneer u kiest voor Het Grote Huis Welna, dan kiest u voor inspiratie en bezinning. De faciliteiten voor het zetten van onbeperkte hoeveelheid koffie en thee is aanwezig, de lunch verzorgd u zelf. Voor een dag van maximaal 8 uur, hanteren wij een tarief van € 360,- inclusief de faciliteit voor onbeperkte koffie en thee. De deuren zijn geopend vanaf 09.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur. De ruimte is standaard ingericht voor 8 tot 12 personen. Uitbreiding hierop is mogelijk en bespreekbaar. Ook het uitbesteden van de lunch d.m.v. catering is mogelijk, uiteraard tegen een vergoeding.

 

Inspiratiebreak op Welna (24-uurs arrangement)

De wens om naar buiten te kunnen en te vergaderen, slapen en eten op 1 plek, maar niet in een “hotel”? Er echt tussenuit zijn, creativiteit opsnuiven en rust vinden? Dit is mogelijk op Welna!. Aankomst vanaf 11.00 uur tot de volgende dag 11.00 uur. Kosten zijn vanaf € 625,-, voor 8 personen. Dit is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, keukendoeken en de faciliteiten voor het zetten van onbeperkte hoeveelheid koffie en thee. Extra personen (max 14) zijn mogelijk, hier worden verblijfskosten voor in rekening gebracht. Catering is mogelijk, uiteraard tegen een vergoeding.

 

Inspiratiedagen op Welna (2 nachten)

Aan het oriënteren naar een geschikte locatie voor een meerdaagse training, cursus, retreat o.i.d.? Op Welna en in Het Grote Huis Welna bent u volledig afgesloten van de ‘hectische’ buitenwereld. Aankomsttijd is bespreekbaar, afhankelijk van de opzet van uw teamsessie. Het traject eindigt uiterlijk om 17.00 uur. Kosten zijn vanaf € 857, voor 8 personen. Dit is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, keukendoeken en de faciliteiten voor het zetten van onbeperkte hoeveelheid koffie en thee. Extra personen (max 14) zijn mogelijk, hier worden verblijfskosten voor in rekening gebracht. Catering is mogelijk, uiteraard tegen een vergoeding.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!