Unieke groepsaccommodatie

Overnachtingen voor max. 26 personen verdeeld over meerdere accommodaties

In totaal kunnen er 14 personen in de groepsaccommodatie op de Veluwe overnachten. In de romantische Koepel kunnen 2 personen overnachten.

Scroll naar beneden om de verschillende accommodaties te bekijken.

Het Grote Huis Welna

Overnachtingsmogelijkheden voor 8 - 14 personen

Het Grote Huis Welna is een villa uit de negentiende eeuw. Het gehele huis wordt verhuurd aan gasten (8-14 personen).
Op de eerste etage zijn vier ruime slaapkamers, waarvan drie met boxspring bedden en één met ‘antieke’ bed omtrekken.
De tweede etage is een grote ruimte voorzien van een viertal bedden en een keukenhoek. Daarnaast is er nog een tweepersoonskamer en een badkamer.

 

De Nieuwe Martha's Hoeve

De Nieuwe Martha’s Hoeve is prachtig gelegen in het midden van het Veluwse bossen op Landgoed Welna. Er is veel privacy en ruimte om te spelen voor de kinderen. Het huis is onlangs gerenoveerd en in perfecte staat.
Er zijn 4 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en kan gemakkelijk worden samengesteld als een dubbel bed. In een van de slaapkamers is er de mogelijkheid voor 2 extra bedden. Er is een apart toilet in de gang. De woonkamer is gezellig en heeft een open haard en een prachtig uitzicht over het perceel met al zijn bomen. De sfeervolle eetkamer heeft een mooi uitzicht op de tuin. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, met o.a. een groot fornuis, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Uitstekende locatie voor prachtige wandelingen en fietstochten op het landgoed. ‘s Morgens vroeg kun je zelfs herten en wilde zwijnen spotten in het bos.

De Koepel

Overnachten met 2 personen

De Koepel of het theehuisje ligt op 500 m van Het Grote Huis.
Een comfortabele doucheruimte, WC en sauna bevinden zich bij de vijver (50 meter lopen).

In de Koepel kunnen 2 personen (romantisch) verblijven. Er is een kachel en een kleine keukenhoek. Ook als je met een groep bent, kun je je dus rustig even terug trekken in dit fijne huisje.

Voormalige Geitenschuur

In 1980 gebouwd met eigen hout van landgoed Welna, is deze schuur nog steeds in originele staat, met de houten constructie in het zicht.

De ruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een yoga retreat, vergadering, een lunch, een high tea (na een wandeling), een receptie of een trouwfeest. De schuur kan naar eigen inzicht omgetoverd worden tot een persoonlijke feestruimte.

Er zijn schragen met tafelbladen en met banken/stoelen om te gebruiken. Bij deze setting midden in het bos is live muziek aan mooie aanvulling. Muziek mag live, geen versterkingsapparatuur.

Er is een keuken (voormalige kaaskamer) aan de schuur verbonden waar ruimte is voor eventuele voorbereidingen (kooktoestel, vaatwasser etc.) en opslag van drank en etenswaren.

Landgoed Welna | Geitenschuur