Prijzen
Wij verhuren meerdere locaties, hieronder staan de hoogseizoentarieven, (zomer, herfst en kerstvakantie), voor laagseizoen gelden lagere prijzen
• Het grote huis Welna EUR 336 per nacht, prijs is voor 8 personen. Bij meer dan 8 personen wordt een prijs van EUR 42 per persoon per nacht extra berekend. Max aantal   personen is 14.
• De koepel EUR 85 per nacht, max. 2 personen (niet te huur bij vorst, periode december tot maart)
• De nieuwe Martha’s hoeve EUR 160 per nacht, prijs is voor 4 personen. Bij meer dan 4 personen wordt een prijs van EUR 40 per persoon per nacht berekend. Max aantal personen is 8.
• De Geitenschuur EUR 250 en per dag te huur voor feesten, yoga, e.d. Alleen te huur in combinatie met het grote huis Welna en alleen in de periode juni t/m september. De schuur is niet geïsoleerd.

Minimale afname
De afname van de overnachtingen is gebaseerd op min. 2 nachten per boeking. In de zomer-, herfst en kerstvakantie is de afname afhankelijk van locatie min 3 of 7 nachten per boeking. Meerdere personen, schoonmaakkosten, toeristenbelasting, handdoeken en linnen zijn niet bij de basisprijs inbegrepen. Deze variëren per locatie en afhankelijk van het aantal.  Verhuur van de nieuwe Martha’s hoeve en de geitenschuur verloopt via e-mail: info@hetgrotehuiswelna.nl.

Beschikbaarheid
In de kalender klikt u op de startdatum en vervolgens op de einddatum. Omdat opties ook in de kalender worden vastgelegd, verzoeken wij u altijd even te bellen om te informeren naar de beschikbaarheid tel: 0578 – 688207 of e-mail: info@hetgrotehuiswelna.nl

Incheck en uitcheck tijden
De incheck tijd is tussen 15:00 en 17:00 uur, de uitcheck tijd 11:00 uur. Bij speciale gelegenheden zoals bruiloften en partijen kan hiervan afgeweken worden i.v.m. de voorbereidingen van het feest.

Bezig met laden …
Bezig met laden …